Den bedste i en ny generation af autostole

Concord Reverso er en af de sikreste autostole efter den nye iSize-standard, og så ser den samtidig godt ud. Testvinderen i FDMs store autostole-test har vundet masser af internationale designpriser og sikkerhedstester.

Concord Reverso er den første bagudvendte iSize-autostol, der også er godkendt til nyfødte, og samtidig kan den bruges indtil barnet er 105 cm højt eller vejer 23 kg, hvilket ca. er indtil 4-års alderen.

Med fem stjerner blev den en af testvinderne i FDMs autostoletest efterår 2015, hvor den suverænt vandt i sin klasse, og samlet set var en af testens tre bedste stole.

Ny iSize-godkendelse giver større sikkerhed

iSize er en ny sikkerhedsgodkendelse, der trådte i kraft i 2013 og på sigt vil erstatte de gamle godkendelser. Godkendelsen betyder blandt andet en forbedret sikkerhed for børn i bilen.

– Concord Reverso er bagudvendt, hvilket gør den op til 5 gange sikrere end frontvendte stole. Det anbefales at børn skal sidde bagudvendt, så længe som muligt. Kravet ifølge iSize er op til mindst 15 måneder, men Concord Reverso kan bruges endnu længere, fortæller Kenny Rubani fra Special Auto Trading, der er skandinavisk distributør af den tyske autostol.

Rekordresultat i tysk sikkerhedstest

Da stolen blev testet hos ADAC i Tyskland, scorede den topkarakter ved frontkollisoner, og 4 ud af 5 ved sidekollisoner. Det er det højeste resultat nogensinde for bagudvendte autostole. Samtidig satte stolen også samlet rekord for småbørnsstole i resten af testen.

Concord Reverso er en ny generation af autostole, hvilket understreges af, at den også har vundet en række store, internationale designpriser, blandt andet IF DesignAward og Focus Open.

En ny generation af autostole
– Design, funktionalitet og sikkerhed går op i en højere enhed. Stolen er let at montere korrekt ved hjælp af isofix-beslag og regulering med store skruegreb og sikkerhedsmarkører. Den er konstrueret med en let, men stærk aluminiumsramme, og en indsats i stødabsorberende materiale, der giver maksimal beskyttelse, siger Kenny Rubani.

Concord Reverso kan købes i webshoppen hos www.spar247.dk, hos FDM og hos udvalgte forhandlere.