EN GOD AUDITIONDAG

Instruktør Kim Brandt var tilfreds efter audition søndag 30. november til næste års forestilling ”Vinden i piletræerne”, og mener han kan sammensætte et godt hold ud fra de fremmødte skuespillere.

– Alle vi så i dag har potentiale til at være med. Der var ikke én, jeg ikke ville kunne bruge i forestillingen, sagde en træt, men glad instruktør efter en lang dag med audition.
36 mænd, kvinder og børn var meldt til audition, men flere meldte afbud på grund af sygdom, hvilket gav nogle huller i planen. Det lykkedes dog at flytte rundt på planen, så ingen måtte vente unødigt.
Deltagerne var både helt lokale fra Thorning og Kjellerup, men også fra byer som Silkeborg, Viborg, Bording, Herning, Sunds, Holstebro og Aarhus, og samtidig var der en god spredning i både alder og køn, hvilket gør det lettere for Kim Brandt at sætte det helt rigtige hold.
– Jeg skal se enkelte af deltagerne til en ekstra audition for at være helt sikker på, at jeg har det rette grundlag for at fordele rollerne. Men jeg er sikker på, at vi kan besætte rollerne, med de folk vi har til rådighed efter i dag, siger Kim Brandt.
Ingen får besked før han har sat hele holdet, hvilket han regner med vil ske inden jul. Indtil da må de spændte og håbefulde ansøgere væbne sig med tålmodighed.