Første hold TLC SeksualCoach-studerende er startet i Silkeborg

Studerende på TLC SeksualCoach

Kennet og Anne Katrine – kommende TLC SeksualCoaches – diskuterer seksualitet på første weekendmodul.

tlcDen nye kombinerede coach- og sexologuddannelse fra TLC Uddannelser er kommet godt fra start på Hotel Scandic.

– Første weekend af vores uddannelse gik over al forventning. Der er en god spredning i alder, geografi og baggrund blandt vores seks første studerende, og de er alle meget kompetente og engagerede. Det giver en god dynamik og bidrager til et godt læringsmiljø, fortæller Kim MacKayzee, der sammen med Mai MacKayzee står bag den nye uddannelse, TLC SeksualCoach.

Trækker studerende fra hele landet
Uddannelsen består af ti weekendmoduler på Hotel Scandic med eksamen til juli 2017. De studerende kommer ikke kun fra Midtjylland, men også Nordjylland, Fyn og Sjælland.
– Vi har lavet en unik kombination af coaching og sexologi med fokus på samtale og mennesker. Det betyder at vi kan trække studerende fra hele landet til Silkeborg i stedet for København og Aarhus. Som TLC SeksualCoach får de en coachinguddannelse, der samtidig giver adgang til medlemskab af Dansk Sexologforening, siger Kim MacKayzee.

Nyt hold til februar
De første erfaringer og tilbagemeldinger fra de studerende har været positive, og det har styrket de to iværksættere i beslutningen om at starte endnu et hold til februar.
– Vi har lige åbnet for tilmeldingen til det nye hold og har allerede fået de første tilkendegivelser fra folk, der er interesserede i uddannelsen, siger Kim MacKayzee fra TLC Uddannelser.

Fakta om TLC SeksualCoach:
– Privat uddannelse på 10 weekendmoduler
– Afholdes på Hotel Scandic Silkeborg
– Udbydes af TLC Uddannelser, der har hjemsted i Thorning, Silkeborg Kommune
– Kombinerer coaching med en bred sexologisk viden, formidlet af anerkendte eksterne undervisere
– Giver adgang til optagelse i Dansk Sexologforening
– Næste hold starter 11. februar 2017
– Læs mere på www.seksualcoach.dk