Giv dit indhold nyt liv på nettet

responsiveHvad sker der med din pressemeddelelse, når den er sendt af sted? Hvor havner din profilartikel, når magasinet er trykt? Med contenthub.dk kan du nu give dit content, dit pressemateriale og dine artikler nyt online liv.

Når virksomheden bruger ressourcer og penge på at få produceret materiale til pressemeddelelser, cases, artikler og andet content, gælder det om at få så meget markedsføring som muligt ud af indsatsen.

Med en onlineartikel på contenthub.dk kan du give dine kunder adgang til dine historier – på en reklame- og bannerfri side i et enkelt, rent layout uden forstyrrende elementer. Fra artiklen kan du linke til din hjemmeside.

Din onlineartikel er responsiv og er lige velegnet til pc, tablets og smartphone. Du får et link til siden, som du kan dele via facebook, linkedin, nyhedsbrev, mail, hjemmeside.

Modtagerne af din onlineartikel kan igen dele den på sociale medier og mail eller printe den ud i et velegnet format.

Der er ingen grund til at lade dit indhold dø i mailbakken på landets redaktioner eller side 7 i et trykt magasin. Bliv dit eget medie, og giv dine kontakter dine nyheder direkte via contenthub.dk.


Indrykning af indhold på contenthub.dk:
kr. 490,- pr. artikel (ekskl. moms)

Send tekst, foto, logo og kontaktinfo, så klarer vi resten.

 

Kontakt Kim MacKayzee for at høre mere om contenthub.dk:
kim@mackayzee.dk
28 30 51 02

 

Virksomheder

contenthub.dk

- en del af www.mackayzee.dk

Kim MacKayzee
tlf. 28 30 51 02
kim@mackayzee.dk