GORMS SANGE ER REN TERAPI

Lokal coach og terapeut arrangerer intimkoncert med Viborgsangeren Gorm Bull i Thorning Forsamlingshus 7. maj. Om livet, lykken, kærligheden og den skide plæneklipper, der ikke vil virke.

optionzlogoMai MacKayzee fra Optionz.dk har gennem det seneste år arrangeret en række foredrag i Thorning Forsamlingshus med sexologer, tantramassører og coaches. Men næste arrangement skiller sig ud fra de øvrige.

”Jeg mødte Gorm Bull til et arrangement i Viborg og blev fanget af temaerne i hans sange. Han synger om mange af de samme emner, som jeg møder hos mennesker, der kommer hos mig. Derfor opstod tanken om at lave et ”musikalsk foredrag”, og Gorm var straks med på idéen. Så nu inviterer vi til intimkoncerten ”HUSKEKAGER – et musikalsk foredrag om livet, lykken, kærligheden og den skide plæneklipper, der ikke vil virke”, fortæller Mai MacKayzee.

”Huskekager er, når vi får en lille livs-lussing og rejser os ved den tue vi væltede ved.

Jeg elsker fejl. Elsker at komme på dybt vand. Stå på vippen, ikke turde springe ud, få overbalance og plaske i. Jeg elsker det sgu … Bare det ikke sker for tit!” siger Gorm Bull, sanger og sangskriver fra Viborg. Han er en charmerende, poetisk og musikalsk livsgøgler, der har taget tyve års tilløb til endelig at stå frem med sine egne sange.

Koncerten tager udgangspunkt i Gorms eget ufuldstændige liv med fejl, mangler og skæve betragtninger, som de fleste helt sikkert kan spejle sig i. Om evnen til ikke at kunne tage sig sammen. Lykke. Skilsmisse, forældreroller og flygtige parforhold. Poetiske beskrivelser af at møde det uventede og turde træde ind i det. Eller bare at bøvle med at få den skide plæneklipper til at virke.

”Små hverdagsbegivenheder som, udefra, virker trivielle og almindelige. Men betyder alt, så snart det berører os selv! Hvad sker der, når vi pludselig går et forkert skridt i en eller anden retning? Tør vi det? Lade os føre ad veje vi ikke kender. Måske endda fejle? Og blive klogere af fejlene. Bruge dem konstruktivt. I stedet for at tude over det eller være bitre,” siger Gorm.

Det passer perfekt med Mai MacKayzees holdninger til livet og lykken.

”I jagten på det perfekte liv glemmer vi fuldstændig, at livet slet ikke skal være perfekt. Livet er ufuldstændigt og uforudsigeligt. Lykken findes i de små perfekte øjeblikke, der dukker op undervejs. Men de er, de små bobler af lykke. Hvis vi husker at kigge efter,” siger terapeuten fra Thorning.

”Publikum kan godt glæde sig til et par timer i selskab med Gorm Bull, der tager dem med på tur ind i livet med smukke sange og sjove historier. Det er ren terapi at få noget at grine af, tænke over og synge med på.”

Billetter til 100,- kr. kan købes på billetto.dk/da/events/gorm-bull-huskekager