Iværksætter hjælper benamputerede og tilskadekomne i bad

vendexEndelig kan du gå i bad med gips på arm eller ben uden at ødelægge forbindingen. Nyt dansk produkt i naturgummi er 100 % vandtæt, genanvendeligt og enkelt at bruge. En brækket arm er ikke længere end forhindring for badeferien eller en tur i svømmehallen.

En brækket arm, et gipsben, en større forbinding, en benprotese. Alt sammen i sig selv irriterende, især når det gælder den daglige hygiejne og det daglige brusebad. Men også når man vil med familien eller vennerne i svømmehallen, til stranden eller på badeferie.

– Vores nye produkter gør det nemt at holde gipsen helt tør i brusebadet. Det er endda muligt at tage i svømmehallen eller på badeferie, selv om du har brækket armen, fortæller Christian Grøne fra Vendex, der har udviklet de unikke og effektive covers.

Samme teknik som til benproteser
Gipscoveret fra Vendex er en videreudvikling af et vandtæt cover til benproteser, som Christian Grøne udviklede sammen med sin bror Jørn, der mistede sit ben ved en arbejdsulykke. Ved at lave et 100 % vandtæt cover, der kunne trækkes over benprotesen, blev det muligt for Jørn og andre protesebrugere at bade og svømme med benprotesen på.

– Det er et godt produkt, som vi tænkte andre også kunne have glæde af. Derfor har vi nu lavet et vandtæt cover, der kan bruges af børn og voksne, som ikke må få gipsbandager og forbindinger våde eller fugtige, fortæller Christian Grøne.

Heldækkende vandtæt cover til gipsarmen
Vendex Gipscover er et heldækkende cover til armen. Det er produceret i 100 % naturgummi og er lige til at trække over gipsen, bandagen eller skinnen.

– Coveret slutter helt tæt, og er så effektivt, at det kan klare selv den vildeste vandrutsjebane og det dybeste dyk. En brækket arm behøver ikke længere ødelægge en badeferie eller en tur i vandlandet. Vendex Gipscover holder gipsen fuldstændig tør, siger Christian Grøne.

Manchetcover til brusebadet
Til det daglige brusebad har Vendex også en helt simpel, vandtæt løsning, hvis man har gips eller forbindinger på benet eller armen. Vendex Cover Shower er en manchet i naturgummi, der slutter helt tæt til armen eller benet og klemmer plastikposen fast, så der ikke kommer vand ind til gipsforbindingen.

– Enhver, der har prøvet at tage et brusebad med gips eller forbinding på arm eller ben, kender problemet. Uanset hvor godt man forsøger at få plasticposen til at slutte tæt med tape eller gummibånd, ender det med at vandet slipper ind og gør gipsen våd, så den i værste fald bliver ødelagt og skal udskiftes. Med Vendex Cover Shower bliver plasticposen holdt fuldstændig fast, så det ikke sker, fortæller Christian Grøne.

Også til sår, eksem og andre hudskader
Produkterne er fremstillet i 100 % biologisk nedbrydeligt naturgummi, der er slidstærkt og nemt at rengøre efter brug. De fås i flere størrelser og kan eventuelt tilpasses helt præcist til den enkelte med en almindelig saks.
Ud over at holde gips tør på arme og ben, kan produkterne også bruges i forbindelse med at holde fugt væk fra forbundne sår, eksem og andre hudskader under badet.

– Vendex Cover er både en enkel, effektiv og prisbillig løsning, der sparer dig for meget besvær og bekymringer, hvis du eller dit barn brækker benet eller får en anden skade, siger Christian Grøne fra Vendex.