Rigtig kaffe på et øjeblik

Selvom salget af frysetørret instantkaffe eksploderer i disse år, foretrækker de fleste stadig ’rigtig’ filterkaffe, når de har valget. Den britiske iværksættersucces The Little Coffee Bag Company forener det bedste af to verdener: En rigtig, friskbrygget og delikat kop kaffe på kun tre minutter.

logo grey– Hvordan kan min mand få rigtig, friskbrygget kaffe, når han skal på telttur med vores søn, uden at slæbe kaffemaskinen med?

Det spørgsmål blev i slutningen af 2011 startskuddet til en iøjnefaldende iværksættersucces for 43-årige Carrie Bate. Godt et år senere lancerede den britiske mor til fire et banebrydende kaffekoncept: The Little Coffee Bag Company – små filterposer med særligt udvalgte og nøje ristede, formalede kaffebønner af høj kvalitet. Læg den lille coffee bag i koppen, tilsæt varmt vand og tre minutter senere er kaffen klar.

Carrie Bate - den engelske husmor, der fik succes med den lille coffee bag

Carrie Bate – den engelske husmor, der fik succes med den lille coffee bag

I dag, kun to år senere, producerer den tidligere husmor millioner af kaffeposer, der bliver solgt i eksklusive luksusvarehuse som Harvey Nichols og Harrod’s, serveres på 1. klasse i Virgin Trains, og nydes af passagerer hos easyJet og hotelgæster på Hilton og HolidayInn. Også i Danmark har flere hotelkæder og rejseudbydere vist interesse for den lille, eksklusive coffee bag.

Succesen skyldes dels kombinationen af god, friskbrygget kaffe og den enkle metode. Det er lige så hurtigt som pulverkaffe, men smager meget bedre. The Little Coffee Bag Company har valgt kun at have fire blends, som de til gengæld fokuserer al deres opmærksomhed på.

No. 1 består af 100% Fairtrade Arabica-bønner nøje udvalgt fra flere farme i hele verden. No. 2 er en brisiliansk, koffeinfri kaffe fra, som især er populær som aftenkaffe hos mange kvinder. No. 3 er – ganske usædvanligt – Jamaican Blue Montain, en af verdens dyreste og mest eksklusive kaffetyper. No. 4 – som lige er kommet på markedet – er en delikat, økologisk kaffe.

Den fine kvalitet understøttes af en usædvanlig smuk indpakning i enkelt, stilrent design. Hver coffee bag er individuelt indpakket og leveres typisk i en fin og enkel gaveæske med 20 bags, der uden problemer kan stilles på bordet i selv de mest smagfuldt indrettede hjem, mødelokaler eller hotelværelser.

Priserne er sammenlignelige med de populære kaffekapsler, man slipper blot for maskinerne og kan alligevel servere en rigtig god kop friskbrygget kvalitetskaffe på få minutter, uanset hvor man er.

The Little Coffee Bag kan i Danmark købes hos Magasin, i gavebutikker og specialforretninger og på webshoppen www.thelittlecoffeebagco.dk.


Ægteparret Jane og Jerry Graham står bag det danske agentur for The Little Coffee Bag Company. Jane er fra København og Jerry stammer fra Storbritannien, og begge har rejst i hele verden, hvor de har arbejdet med virksomhedsudvikling for internationale Fortune 500. De sidste ti år har de boet i Danmark, hvor de i 2014 fik agenturet på The Little Coffee Bag Company.

The Little Coffee Bag Company donerer 10% af overskuddet til hjælpearbejde i Tanzania, hvor de sørger for ernæringsrigtig frokost til skolebørn.

For mere information, kontakt venligst:

Jane Graham
jane@thelittlecoffeebagco.dk
Tel. 72 20 70 75
Mob. 22 70 58 54