SEKSUALITET ER KILDE TIL INDRE STYRKE

Mai MacKayzee, kærlighedscoach hos Optionz.dk i Thorning, arrangerer endnu et foredrag om kærlighed og seksualitet i Thorning Forsamlingshus. Denne gang med den kendte forfatter og TV-coach Lucy Vittrup, der er aktuel med bogen ”Erogi – Gør din seksualitet til din personlige styrke”.

Lucy Vittrup har de sidste femten år været en meget anvendt coach for danske studieværter og deltagere i programmer som X-factor, Vild med dans og Scenen er din. I november udgav hun bogen ”Erogi – Gør din seksualitet til din personlige styrke”, der handler om hvordan man opbygger selvtillid, gennemslagskraft og stærkere relationer ved hjælp af sammenhængen mellem køn, hjerte og sind.

”Erogi handler ikke om sexteknikker eller redskaber til at spille på sin seksualitet for hverken at score eller blive forfremmet. Erogi handler ganske enkelt om at turde stå ved hele sig selv – også sin seksuelle kraft – og derigennem opdage den enorme power, som er at hente i en balanceret og ærlig seksualitet – både som partner, familiemenneske, kollega og leder,” fortæller Lucy Vittrup.

29. januar vender hun ’hjem’ til det midtjyske, hvor hun boede i en årrække for ti år siden, når hun holder et tre-timers foredrag i Thorning Forsamlingshus, hvor hun blandt andet vil fortælle om, hvordan man med erogi kan blive både bedre på arbejde og få bedre relationer privat og professionelt.

Foredraget arrangeres af den lokale kærlighedscoach og parterapeut Mai MacKayzee fra Optionz.dk. Mai MacKayzee har praksis i Thorning, og foredraget er det tredje hun arrangerer i byens forsamlingshus med kendte sexologer og coaches.

”Jeg arrangerer disse foredrag for at sætte mere fokus på, hvor meget kærlighed og seksualitet betyder for hele vores livskvalitet. Et gennemgående tema i foredragene – både hos Robert Lubarski, Susanne Veierbæk og Lucy Vittrup – handler om at finde styrken i sig selv, og at denne indre styrke er forbundet med vores seksualitet,” siger Mai MacKayzee.

Når Jylland støder sammen med Sydamerika
Lucy Vittrups nordjyske far havde rødder i et tilknappet, kropsforskrækket Vendsyssel, og hendes mor var en varmblodet, colombiansk skønhed. Spændvidden mellem de to kulturers seksualitet blev afsættet for Lucy Vittrups interesse for den energi og livskraft, som seksualiteten kan bidrage med i alle livets forhold.

”Det er min livsmission at udbrede budskabet om, at der i vores seksualitet og seksuelle energi ligger en uudnyttet resource, som kan antændes til at øge livskvalitet og udfolde menneskers potentiale på et helt nyt niveau – både professionelt og privat. Seksuel energi er, når den balanceres med styrken fra hjerte og sind, en LIVSKRAFT med en power af uanede dimensioner.

Foreningen af køn, hjerte og sind
Lucy Vittrup kalder denne livskraft, som kommer af foreningen af energien fra køn, hjerte og sind, for EROGI – og det vil hun uddybe ved foredraget i Thorning, hvor deltagerne også vil blive guidet gennem nogle reflektive øvelser.

”Begrebet Erogi er en sammensmeltning af erotik og energi, og handler om hvordan du kan lære at forløse din erotiske energi og blive et autentisk menneske. Erogi er et potentiale, vi alle er født med, og vi får indsigt i, hvordan vores seksualitet kan blive en kraftfuld kilde til personlig udvikling, større livsbalance og mere gennemslagskraft. Får vi først forløst denne livskraft, vil vi opleve, at vores liv udvikler sig med stormskridt,” siger Lucy Vittrup.