Skidegodt, Egon! Nu kan I selv prøve at være Olsen Banden

Timequest Copenhagen har kombineret tidens populære escape rooms med ikonerne fra den danske folkeskat – Olsen Banden. Egon har fået oplysninger om vekselerer Hallandsen og har lagt en genial plan. Nu har I 60 minutter til at finde den røde kuffert på hans kontor … måske er den i Franz Jäger pengeskabet?

– Vi er stolte over, at Nordisk Film her i Olsen Bandens jubilæumsår har givet os licens til at lave en aktivitet, der bygger på alletiders danske filmserie. Det er jo indbegrebet af den danske folkesjæl, og Olsen Banden er jo blevet ren kult, både blandt unge og ældre, siger Jacob Palmqvist, der i 2014 startede Nordens første escape room i Lille Strandstræde ved Nyhavn.

Escape rooms er blevet en kæmpetrend i hele verden. Et hold af venner ”lukkes inde” i et rum og skal finde spor og løse gåder for at fuldføre en mission – typisk at bryde ud af fængsel, stoppe en gal videnskabsmand eller røve en bank.
– Det er spændende, sjovt og udfordrende og kræver i den grad teamwork, kommunikation og holdånd, fortæller Jacob Palmqvist.

GENIAL PLAN
I forbindelse med Olsen Bandens 50 års jubilæum fik han den geniale plan at lave et escape room baseret på den populære forbryder-trio og tog kontakt til Nordisk Film, der var med på idéen.
– Det er fuldstændig oplagt. I forvejen har vi et rum baseret på et bankkup, og vi kunne høre vores gæster nynne musikken fra filmen og sige alle de klassiske replikker: ”Jeg har en plan!”, ”Skidegodt, Egon!” og ”Nu er det vel ikke farligt?” Derfra var der ikke langt til tanken om at lave Hallandsens kontor komplet med Franz Jäger pengeskab og billeder med kongeparret på væggen, siger Jacob Palmquist.

TIMET OG TILRETTELAGT
Det nye Olsen Banden rum har premiere Skærtorsdag, og hele påsken er der 15 % rabat på alle aktiviteterne hos Timequest Copenhagen.
– Forhåndsinteressen har været enorm, lige siden jeg teasede det første gang på facebook. Jeg skrev bare at ”alt var timet og tilrettelagt”, så vidste alle hvad det drejede sig om, griner Jacob Palmquist.
—-

FOR FLERE INFORMATIONER:
Jacob Palmqvist
Telefon + 45 26809965 – Mail jp@ahaco.dkwww.timequest.nu
Timequest Copenhagen – Lille Strandstræde 11 – 1256 København K

PRESSETUR:
Kontakt Jacob Palmquist, hvis I ønsker at prøve Olsen Banden-rummet til jeres reportage